Chromatone

Allberry

Initiativa de parteneriat social.

http://www.allberry.ro

Allberry

 

 

Arts Concept Cafe

Desi piata cafenelelor din Bucuresti este extrem de competitiva, noua cafenea va oferi bucurestenilor o alternativa la oferta existenta. Clientii Arts Concept Cafe vor trai o experienta diferita intr-o atmosfera cu iz interbelic unde vor intra in contact cu arta in diferitele sale forme: muzica clasica, expozitii de pictura si fotografie, graffiti sau mini spectacole de balet.

http://www.artsconcept.ro/

 

 

Comunitatefoto

comunitatefoto.ro reuneste cele mai reusite creatii ale tinerilor entuziasti si pasionati de arta fotografica, oferindu-le un mediu interactiv de expunere si promovare. Vino pe cf, hraneste fotograful din tine!

Comunitatea pasionatilor de fotografii - www.comunitatefoto.ro

 

 

Festivalul Internaţional de Artă Fotografică FotoRomania

Festivalul Internaţional de Artă Fotografică FotoRomania este cel mai mare eveniment fotografic din Cluj Napoca şi primul festival de gen din această regiune a țării. In primul rând, ideea a pornit de la fotografia văzută ca o artă, accesibilă tuturor. Intenționăm, totodată, să scoatem în evidență cultura oraşului monden, în oglindă cu epocile apuse, anii de aur din perioada interbelică. Timp de o săptămână, intenționăm să valorificăm tot ce este mai deosebit în Cluj-Napoca din punct de vedere vizual, prin fotografie.

FIAF

Salonul de fotografie


Universul fotografiei profesioniste si al celei de amator, marile marci ale lumii imaginii, fabricanti, distribuitori, scoli si grupari profesionale - iata "lumea imaginata" de targul comercial si evenimentul cultural care constituie Salonul de Fotografie.

Un spatiu de intalnire pentru toti pasionatii de fotografie, de toate nivelele si toate varstele!

Salon foto